Ο βαδιστής Γκαρσία τερμάτισε 8η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες
Σε ηλικία 51 ετών ο ισπανός βαδιστής τερμάτισε 8η διαδοχική φορά στα 50 χλμ των Ολυμπιακών Αγώνων, δημιουργώντας ένα απίθανο ρεκόρ
Μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων ανήκει από σήμερα στον Χεσούς Άνχελ Γκαρσία Μπραγκάντο.
Σε ηλικία 51 ετών, ο ισπανός βαδιστής τερμάτισε 8η διαδοχική φορά στα 50 χλμ των Ολυμπιακών Αγώνων, δημιουργώντας ένα απίθανο ρεκόρ.
Ο Γκαρσία κατετάγη στην 35η θέση του αγώνα που διεξήχθη στο Τόκιο (μία καλύτερη από εκείνη του έλληνα πρωταθλητή Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ) και συμπλήρωσε ένα εντυπωσιακό σερί, καθώς άρχισε την ολυμπιακή του πορεία στους Αγώνες που φιλοξενήθηκαν στη Βαρκελώνη το 1992 και έκτοτε δεν έχει χάσει ούτε μία φορά την κορυφαία αθλητική γιορτή του πλανήτη.
Τα 50 χλμ βάδην, ένα από τα πιο επίπονα αγωνίσματα, βγαίνουν από το ολυμπιακό πρόγραμμα, και κατά συνέπεια ο πολωνός Ντάβιντ Τόμαλα, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, θα είναι ο τελευταίος νικητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε ξανά εκτός 12άδας τον Χολμς
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο



