Αργεντινή – Διώροφο σπίτι καταρρέει και βυθίζεται στον ωκεανό – Συγκλονιστικό βίντεο
Οι ιδιοκτήτες του διώροφου σπιτιού, δεν ήταν μέσα σε αυτό, όταν συνέβη το περιστατικό.
Σπίτι χτισμένο στην άκρη ενός γκρεμού κατέρρευσε στη θάλασσα στην Αργεντινή καθώς η άνοδος της στάθμης των υδάτων διάβρωσε τα θεμέλιά του.
Σε βίντεο, που τραβήχτηκε στο Mar Del Tuyu, του Μπουένος Άιρες, φαίνεται το διώροφο σπίτι να καταρρέει και να βυθίζεται στον Ατλαντικό Ωκεανό καθώς τα άγρια κύματα χτυπούν τις βάσεις του στις 28 Ιουλίου.
Στις εικόνες διακρίνονται τα κύματα να σκάνε πάνω στο κτίριο στην άκρη του γκρεμού. Το σπίτι αρχίζει να γέρνει προς τη θάλασσα και λίγες στιγμές αργότερα αποκολλάται και πεφτει με πάταγο στα νερά.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ιδιοκτήτες του διώροφου σπιτιού, δεν ήταν μέσα σε αυτό, όταν συνέβη το περιστατικό.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Αντιδράσεις στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»



