
Γκιώνης: Λυπηρό να μη βλέπει ο κόσμος ένα ωραίο άθλημα
Στο περιστατικό με τη μη μετάδοση του αγώνα του στο Τόκιο από την ΕΡΤ αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης
Μετά τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΡΤ έκανε ακόμη μία… γκάφα, καθώς ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη κόντρα στον Αχμέντ Σαλέχ, όπου ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρόκριση, δεν μεταδόθηκε από το κανάλι.
Ο Γκιώνης πήρε θέση για το περιστατικό και δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, αλλά ανέφερε πως είναι λυπηρό να μην έχει ο κόσμος τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα ωραίο άθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε στο STAR:
«Είναι λυπηρό και αυτήν τη φορά ο κόσμος να μην έχει τη δυνατότητα να δει ένα ωραίο άθλημα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική προβολή. Ελπίζω στην πορεία να βρεθεί λύση και όλα τα αθλήματα να προβάλλονται».
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον



