Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί η Ρωσία έγινε «ROC» και κατέβηκε χωρίς τη σημαία
Οι αθλητές από τη Ρωσία ξάφνιασαν τους πάντες
Χωρίς τη σημαία του κράτους της Ρωσίας εισήλθαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο οι αθλητές και οι αθλήτριες από τη Ρωσία που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.
Αιτία, οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα από τη ΔΟΕ και την WADA λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ που ξέσπασε πριν μερικά χρόνια.
Ειδικότερα, απαγορεύεται η χρήση ονομασίας, σημαίας, εθνικού ύμνου, άλλων εθνικών συμβόλων στην αποστολή της χώρας στο Τόκιο (ακόμα και στις εμφανίσεις) για τους Ρώσους αθλητές, με αποτέλεσμα να βρεθεί η λύση να κατέβουν ως ανεξάρτητοι, με την ονομασία «ROC – Russian Olympic Committee) υπό τη σημαία της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
- Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τέσσερις Παλαιστίνιους μαχητές που έβγαιναν από τούνελ στη Ράφα
- Επικίνδυνα ευρήματα σε κάδους ανακύκλωσης
- Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης Χαμενεΐ καλεί τους Ιρανούς να δείξουν ανθεκτικότητα απέναντι στις ξένες πιέσεις
- «Αυτή είναι η… χρυσή πρόταση της Χάποελ για τον Χέιζ-Ντέιβις» (pic)
- Gen Z: Από τα ακριβά ενοίκια στους χαμηλούς μισθούς – Οι 7 λόγοι που την κρατούν πίσω
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»


