Ολυμπιακός: Υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στον χιαστό ο Φορτούνης
Σήμερα το πρωί ο Κώστας Φορτούνης υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, στο Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν, για την αποκατάσταση του χιαστού στο αριστερό του γόνατο
Σε πετυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Φορτούνης.
Την επέμβαση πραγματοποίησε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, στο Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν και όλα πήγαν καλά για το διεθνή άσο των Ερυθρόλευκων.
Πλέον ξεκινά ο μακρύς δρόμος της αποκατάστασης, με την επιστροφή του Φορτούνη να αναμένεται –καλώς εχόντων των πραγμάτων– σε περίπου έξι μήνες.
Θυμίζουμε ότι ο άσος του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος όταν τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη στιγμή στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας, στην Αυστρία.
Είναι η δεύτερη φορά που ο 28χρονος άσος στέκεται άτυχος, καθώς είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό πριν από δύο χρόνια, και πάλι σε φιλική αναμέτρηση.
- Φάμελλος: Δεν αποτελεί λύση καμία κομματική περιχαράκωση – Δεν αποτελεί λύση η κομματική αυτονομία
- Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στον αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας
- Ηρακλής – Ολυμπιακός 70-95: Ρεσιτάλ Φουρνιέ και τώρα… Final 8!
- Εσπανιόλ – Θέλτα 2-2: Βαθμό στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Βίγκο πριν την Τούμπα
- Από τη Θεσσαλονίκη στην Ευρώπη με ένα σκούτερ – 12 χώρες, 18 ημέρες και 4.586 χιλιόμετρα
- Δούκας: Η προγραμματική συμφωνία προϋποθέτει προγραμματικό διάλογο – Αυτόν που έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει χθες

