Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με ΠΑΣ Γιάννινα για τον Περέα
Ο Κολομβιανός επιθετικός μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του από το «Γεώργιος Καλαφάτης».
Η πορτογαλική Αρούκα έκανε την κίνηση της για τον Χουάν Περέα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει τον Κολομβιανό στράικερ με ελεύθερη μεταγραφή και να αφήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στο Τριφύλλι.
Πλέον, εναπόκειται και στον Περέα να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του. Ο Κολομβιανός στράικερ ήθελε να μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», καταβάλλει υπερπροσπάθεια για να πείσει τον Γιοβάνοβιτς, αλλά αντιλαμβάνεται πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.
Η παρουσία των Μακέντα, Καρλίτος και Ιωαννίδη περιορίζει έτσι και αλλιώς τον χώρο για τον Περέα, ενώ η κατάσταση δυσκολεύει από την τακτική του Γιοβάνοβιτς, που προβλέπει έναν επιθετικό.
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
