Το κλάμα του Μέσι μετά το τελικό σφύριγμα
Σε δάκρυα χαράς ξέσπασε ο Λιονέλ Μέσι μετά το τελικό σφύριγμα του τελικού στο Μαρακανά
Η Αργεντινή κατάφερε να κατακτήσει το 47ο Copa America και μάλιστα μέσα στο σπίτι της Βραζιλίας, με το γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία να κάνει τη διαφορά και να δίνει την κούπα στην «Αλμπισελέστε» που κατέκτησε τίτλο μετά από 28 ολόκληρα χρόνια.
Μία κούπα την οποία περίμενε τόσα χρόνια ο Λιονέλ Μέσι. Και φυσικά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής μετά το τελικό σφύριγμα, καθώς όλες οι κάμερες εστίασαν αναμενόμενα πάνω του.
Αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για τελευταία φορά, ο pulga ξέσπασε σε κλάματα. Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και έπεσε στο έδαφος, πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του τον μεγάλο τίτλο που κατέκτησε με την πατρίδα του.
Δείτε το βίντεο
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής

