«Χρυσός» ο Καραλής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, έκλεισε θέση για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και έκλεισε θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Το άλμα επί κοντώ των ανδρών ήταν το πρώτο αγώνισμα της δεύτερης ημέρας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στη Σερβία, εκεί όπου τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Εμμανουήλ Καραλής.
Ο 22χρονος αθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, αφού ξεπέρασε τα 5.70μ και κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα επισφραγίζοντας έτσι και αυτός τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα χαμένο άλμα στα 5.30μ, άφησε έπειτα τα 5.40μ, πέρασε με την τρίτη τα 5.50μ, 5.60μ και 5.70μ, ενώ δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 5.80 μέτρα.
Ο Καραλής έχει μπροστά του την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, τον πρώτο του αγώνα στόχο στη σεζόν, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα.
- Περιστέρι Betsson: Πέτυχε τρίποντο από το κέντρο και κέρδισε 2.000€!
- ΠΑΣΟΚ: Απέτυχε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτη την ελληνική κτηνοτροφία
- Η στιγμή της καταδίωξης του τράπερ που συνελήφθη στα Πατήσια [βίντεο]
- Έπειτα από απουσία 40 ετών, οι ρινόκεροι επιστρέφουν στην Ουγκάντα
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Κουτσούμπας για δίκη Τεμπών: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να παίξει άλλα παιχνίδια με τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων


