Μάτζικ Τζόνσον: «Μύρισαν» Ελλάδα τα social media του θρύλου του ΝΒΑ
Ο άλλοτε παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκεται για διακοπές στα Επτάνησα και χαρίζει στους followers του μοναδικές εικόνες από το Ιόνιο.
Απολαυστικές στιγμές διακοπών ζει ο Μάτζικ Τζόνσον. Ο θρύλος της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του πλανήτη βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, όπου ξεκουράζεται και δείχνει τις ομορφιές της Ιθάκης και της Κέρκυρας στους εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter και το Instagram.
Ο 61χρονος αναρτά συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται και τονίζει ότι περνάει υπέροχα: «Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα. Σήμερα η Κούκι κι εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα ξωκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με βάρκα, όπου ο κόσμος μπορεί να έρθει για να παντρευτεί» γράφει μεταξύ άλλων.
Επίσης, τον βλέπουμε να απολαμβάνει τη θέα από ψηλά, να δοκιμάζει θαλασσινά και να μπαίνει ακόμα και μέσα σε εκκλησίες προκειμένου να ξεναγηθεί. Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του,Κούκι.
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις αναρτήσεις του:
— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson) June 26, 2021
Where the Ionian Sea meets the Mediterranean Sea. pic.twitter.com/8HB3t4U6sa
— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson) June 26, 2021
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Earvin «Magic» Johnson (@magicjohnson)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Earvin «Magic» Johnson (@magicjohnson)
- ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγό του, πυροβόλησε την κόρη του και αυτοκτόνησε επειδή διαφώνησαν για την τηλεόραση
- Όταν οι 3 «εκλεκτοί» των Λανουά, Βαλέρι κάνουν λάθη
- Κόσοβο: Βουλευτικές εκλογές την Κυριακή – Αναζητείται έξοδος από την πολιτική κρίση
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – «18» που λειτουργούν διασπαστικά – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
