
«Οριστικό το deal του Παναθηναϊκού με τον Πρίφτη» (pic)
Σύμφωνα με έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, η συμφωνία Παναθηναϊκού και Πρίφτη είναι οριστική και ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει επίσημα εντός των ημερών.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Έλληνας προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης και οι πράσινοι έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απέμενε ήταν να λύσει τη συνεργασία του με την Ούνικς Καζάν.
Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, έγινε πριν από λίγη ώρα.
Ο Πρίφτης και η Ούνικς συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας και ο Έλληνας προπονητής ετοιμάζεται να αναλάβει ως head coach του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε πως ο Πρίφτης είχε βρεθεί στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη σαν βοηθός το 2014, στους λίγους μήνες που ο Φράνκι είχε κάτσει στον πάγκο.
DONE DEAL:
Dimitris Priftis and Unics Kazan have reached an agreement for a multi-year renewal. The club, which will be in the next EuroLeague, will make the official announcement when the EuroCup final with AS Monaco is finished.#EuroLeague #Basketball #Baloncesto #Казань— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) April 29, 2021
- Live η παρέμβαση του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή
- Βουλή: Κλήση στην Επιτροπή Θεσμών, Τζαβέλλα και Δεμίρη ζητά και το ΚΚΕ
- Δήμαρχος Ρόδου: Απομακρύναμε 1.500 τόνους απορριμμάτων και μπάζων από τη Λίνδο και τον Αρχάγγελο
- Μακρόν: Η πέτρα του σκανδάλου και το SMS πίσω από το χαστούκι της Μπριζίτ – «Σε βρίσκω πολύ όμορφη»
- NBA: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για Μπακς-Αντετοκούνμπο – Καμία ποινή για τα «Ελάφια»
- Ανανεώθηκε η παραχώρηση του στρατοπέδου «ΠΗΛΙΚΑ» στον Δήμο Χαλκιδέων

