Μαρία Σάκκαρη: Στο πλευρό της και στον ημιτελικό ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Όπως και στα προηγούμενα ματς του φημισμένου τουρνουά του Παρισιού, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται στις εξέδρες, εμψυχώνοντας την ελληνίδα πρωταθλήτρια
Η Μαρία Σάκκαρη δίνει τον… μεγαλύτερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της καριέρας της στα ημιτελικά του Roland Garros. Η ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται για πρώτη φορά σε ημιτελικά ενός γκραν σλαμ.
Εμπόδιο για το «όνειρο» του τελικού αποτελεί η Τσέχα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με την Μαρία Σάκκαρη να έχει στο πλευρό της για ακόμα μια φορά τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο -όπως φημολογείται- είναι ζευγάρι εδώ και μήνες.
Όπως και στα προηγούμενα ματς του φημισμένου τουρνουά του Παρισιού, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται στις εξέδρες, εμψυχώνοντας την ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Δείτε την εικόνα
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Στρατηγική «αποκεφαλισμού»: Γιατί η εξόντωση των ηγετών του Ιράν ίσως κάνει το καθεστώς πιο ισχυρό
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
- Μέση Ανατολή: Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν


