
Σεβίλλη: Πάει για το «μπαμ» με Αλέξις Σάντσες
Η Σεβίλλη έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αλέξις Σάντσες, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την κακή οικονομική κατάσταση της Ίντερ.
Η Σεβίλλη έχει ως στόχο μία μεγάλη μεταγραφή και τα βλέμματα των ιθύνοντων της έχουν στραφεί στον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται στην Ίντερ.
Ο Χιλιανός έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους «νερατζούρι», όμως η αποχώρηση του Κόντε σε συνδυασμό με τα 7 εκ. ευρώ αμοιβή του, τον χρόνο, είναι δύο παράγοντες που ίσως βοηθήσουν αρκετά την ισπανική ομάδα.
Ο 32χρονος, πάντως, δεν φαίνεται αρνητικός στο να μετακομίσει στην Ισπανία, την ίδια ώρα όπου η Ίντερ θέλει να διώξε ένα «βαρύ» συμβόλαιο, με την οικονομική της κατάσταση να μην είναι καλή. Εκεί ποντάρει και η Σεβίλλη προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέτος στην Serie A είχε 7 γκολ και 7 ασίστ.
- Fed: Σενάρια πολέμου και αυξήσεις επιτοκίων – Τι έδειξαν τα πρακτικά
- Μπράγκα – Μπέτις 1-1: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς
- «Ketamine Queen»: 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Mitsotakis Announces Social Media Ban for Children Under 15
- «Οι κουτσαβακισμοί έχουν κοντά ποδάρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γεωργιάδη που μιλά για «κλαδικές και πρασινοφρουρούς»
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ



