Πλατάνι στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ φύτεψε ο Τσαβούσογλου
Στεφάνι στον τάφο του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ κατέθεσε ενώ φύτεψε και ένα πλατάνι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κομοτηνή η οποία χαρακτηρίστηκε ως ιδιωτική
Στεφάνι στον τάφο του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ κατέθεσε ενώ φύτεψε και ένα πλατάνι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κομοτηνή η οποία χαρακτηρίστηκε ως ιδιωτική.
Μεταβαίνει στην Αθήνα
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ κατά τη διάρκεια της τετράωρης παραμονής του στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το τουρκικό προξενείο, το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο «Τζελάλ Μπαγιάρ», γευμάτισε με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας στον οικισμό Θάμνα και επισκέφθηκε τον τάφο του πρώην βουλευτή Ροδόπης Αχμέτ Σαδίκ, όπου κατέθεσε στεφάνι, τελέστηκε προσευχή και φύτεψε ένα πλατάνι.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναχώρησε οδικώς για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί μεταβαίνει αεροπορικώς για την Αθήνα όπου το βράδυ θα έχει δείπνο με τον Νίκο Δένδια ενώ αύριο θα έχει επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών.
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του

