Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στον Υδραϊκό, καθώς επικράτησε άνετα με 18-9 στον τρίτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο ανδρών και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.
Οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν επιβλητικοί απέναντι στον Υδραϊκό, έκαναν περίπατο και στους «4» του Κυπέλλου θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης – Βουλιαγμένη που παίζουν σήμερα στις 20:00.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν κυρίαρχη από την πρώτη περίοδο, παίρνοντας το προβάδισμα με 5-1, στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, δίνοντας παράλληλα και ανάσες ενόψει του αυριανού ημιτελικού.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
LIVE: Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ντόρτμουντ – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Αταλάντα για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5.