Η βροχή σταμάτησε προσωρινά τον Τσιτσιπά που προηγείται 1-0 του Τζόκοβιτς
Η βροχή στάθηκε εμπόδιο στον Στέφανο Τσιτσιπά που ήταν κοντά σε μια μεγάλη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς
Οι καιρικές συνθήκες στη Ρώμη χάλασαν τα σχέδια του Στέφανου Τσιτσιπά που ήταν σε εξαιρετική μέρα και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 6-4, 2-1, έχοντας πετύχει μάλιστα μπρέικ και στο δεύτερο σετ.
Μπορεί να φάνηκε πως ο αγώνας θα συνεχιζόταν κανονικά μετά την πρώτη διακοπή που διήρκησε 3,5 ώρες, όμως αυτό δεν συνέβη γιατί -αφού αγωνίστηκαν για μόλις 25 λεπτά ακόμη- η βροχή χτύπησε ξανά.
Αυτή η εξέλιξη μόνο τον Τζόκοβιτς ευνοεί που όπως όλα έδειχναν δεν μπορούσε να κοντράρει τον εξαιρετικό Στέφανο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε προηγηθεί 4-1 με μπρέικ, όμως πριν τη πρώτη διακοπή ο Σέρβος μείωσε σε 4-3.
Ύστερα από 3,5 ώρες που επέστρεψαν οι δύο παίκτες στο κορτ, ο Στεφ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και επικράτησε στο πρώτο σετ (6-4). Ωστόσο, η βροχή δυνάμωσε ξανά και δεν γινόταν να μην διακοπεί το παιχνίδι, κάτι που επιδίωξε και ο Νόλε.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί αύριο και δεν θα είναι ο μόνος, καθώς το ίδιο ισχύει και για τα ματς Σονέγκο-Ρούμπλεφ και Σβιόντεκ-Σβιτολίνα, που δεν πρόλαβαν να αρχίσουν. Πάντως, τα πρώτα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν βγει ήδη και είναι Ναδάλ-Οπέλκα και Πλίσκοβα-Μάρτιτς.
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search