NBA: Μεγάλη νίκη για τους Χιτ – Πέρασαν από τη Μινεσότα οι Νάγκετς
Οι Χιτ νίκησαν σχετικά εύκολα τους Σίξερς με 106-94 και αγκάλιασαν την 5η θέση, ενώ οι Νάγκετς επικράτησαν 114-103 των Τίμπεργουλβς
Οι Χιτ δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους –μάλλον χαλαρούς– Σίξερς, πήραν μια άνετη νίκη με 106-94 και βρέθηκαν πιο κοντά στην 5η θέση στην Ανατολή και άρα μακριά από τους Μπακς στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.
Ο Τζίμι Μπάτλερ με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τους Μπαμ Αντεμπάγιο και Τάιλερ Χίρο να προσθέτουν από 18 πόντους, σε ένα παιχνίδι όπου το Μαϊάμι καθάρισε ουσιαστικά στην πρώτη περίοδο, όταν ξέφυγε με 38-22.
Για τους Σίξερς, που δεν κατάφεραν να κλειδώσουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή, αλλά έχουν άλλες δύο ευκαιρίες (με δύο αγώνες κόντρα στους Μάτζικ), ο Χάρις είχε 21 πόντους και ο Μίλτον 12 πόντους, ενώ ο Εμπίντ έμεινε στους 6 πόντους με 3/9 σουτ σε 25 λεπτά συμμετοχής.
Με τον Νίκολα Γιόκιτς να σκοράρει… σβηστά 31 πόντους, οι Νάγκετς πέρασαν από τη Μινεσότα επικρατώντας με 114-103 των Γουλβς και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης στη Δύση.
Για τους Γουλβς, ο Άντονι Έντουαρντς είχε 29 πόντους, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς 20 πόντους (αλλά με 6/18 σουτ) και 11 ριμπάουντ και ο ΝτιΆντζελο Ράσελ 17 πόντους.
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας


