Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει τα μυστικά για τέλεια συκωταριά
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει όλα τα tips!
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει όλα τα tips!
Τοποθετούμε τη χύτρα ταχύτητας ή την κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά να βράσει.
Βάζουμε μέσα τη συκωταριά, 2 φέτες από το λεμόνι, 2 φύλλα δάφνης, αλάτι, 10-15 κόκκους από το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά.
Αφαιρούμε τον αφρό ανά διαστήματα.
Σουρώνουμε και πετάμε το νερό.
Η συκωταριά είναι έτοιμη για να φτιάξουμε υπέροχη μαγειρίτσα!
- Ιαπωνία: Παρεμβάσεις στο γιεν προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών
- Ιράν: Ανακοίνωσε κυρώσεις κατά των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου
- Βραζιλία: Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στο Πόρτο Αλέγκρε
- Λούτον και Έβερτον έμειναν στο 1-1
- Στα ύψη η ανεργία των γυναικών στην Ελλάδα – Διπλάσιο ποσοστό από το μ.ο. της ΕΕ
- Μητσοτάκης: Στην Τήνο οικογενειακώς για την ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου