Ερωτευμένος Ολλανδός θέλει να κάνει το Άμστερνταμ – Αργοστόλι με… ποδήλατο
Ο έρωτας σύνορα δεν κοιτά.
Μια αληθινή ποδηλατική οδύσσεια είναι διατεθειμένος να κάνει ο Άλμπερτ Ράουχ προκειμένου να αποδείξει στην αγαπημένη του τον έρωτά του απέναντί της.
O παλαβός Ολλανδός έχει βάλει ως στόχο να να κάνει μια μεγάλη διαδρομή με το ποδήλατο και να την αφιερώσει στην αγαπημένη του. Για την ακρίβεια θα ήθελε να ξεκινήσει με το ποδήλατο από την Ολλανδία και το Άμστερνταμ και να καταλήξει στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς όπου θα στεριώσει στην Ελλάδα που αγαπά.
Η Ολλανδία προάγει το ποδήλατο και την ποδηλασία και το ζευγάρι σκοπεύει μέσω αυτής της κοινής αγάπης για το άθλημα, να δώσει ένα στίγμα εναλλακτικής δραστηριότητας και τουρισμού στην Ελλάδα.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin

