Λιανεμπόριο : Την κατάργηση του τηλεφωνικού ραντεβού ζητούν οι έμποροι
Αίτημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στον υπουργό Ανάπτυξης για κατάργηση του τηλεφωνικού ραντεβού στο λιανεμπόριο
Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.
Σκοπός της επίσκεψης του κ. Χατζηθεοδοσίου, η κατάθεση αιτήματος προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την κατάργηση του τηλεφωνικού ραντεβού στο λιανεμπόριο καθώς, λόγω και της τρίωρης προθεσμίας που έχουν στη διάθεσή τους οι πολίτες, αποτρέπει τους καταναλωτές από αγορές και δεν δίνει την απαιτούμενη ώθηση στο εμπόριο.
Όπως λένε και οι έμποροι, η κίνηση κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του μέτρου δεν ήταν η αναμενόμενη.
Ο κ. Γεωργιάδης άκουσε το αίτημα και δεσμεύθηκε να το θέσει προς συζήτηση στην Επιτροπή των επιδημιολόγων, ενώ αναγνώρισε ότι το λιανεμπόριο δεν έχει ευθύνη για την έξαρση της πανδημίας.
Τέλος, ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στην ανάγκη να εκπονηθεί ένα σχέδιο στήριξης για τον τουριστικό κλάδο, αλλά και για όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις.
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα












