
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ
Οι επιλογές του Μαρτίνς για το ντέρμπι με την Ενωση – Εκτός αποστολής οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Αβραάμ.
Ετοιμος για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (4/4) στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στου Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρησης με τους Κιτρινόμαυρους.
Σε αυτή δεν βρίσκεται τα ονόματα των Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Αβραάμ. Ο Γάλλος μπακ είναι τιμωρημένος, αφού στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρη είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα, ενώ ο Μολδαβός είχε επιβαρυνθεί πολύ στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί και να είναι 100% έτοιμος στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οσον αφορά στον Αβραάμ, ο έμπειρος σέντερ μπακ είναι τραυματίας και παραμείνει στα… πιτς.
Αναλυτικά η αποστολή:
Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
