Έρχονται τελικά αποζημιώσεις και για την επιτραπέζια Ελιάς Καλαμών
Βρέθηκαν τελικά τα κονδύλια από το Υπουργείο Οικονομικών για την χρηματοδότηση της αποζημίωσης, λόγω της πανδημίας, και για τους ελαιοπαραγωγούς επιτραπέζιας ελιάς – λοιπές.
Σε 9.623 καλλιεργητές βρώσιμης ελιάς Καλαμών, θα δοθεί τελικά η ενίσχυση των 70 ευρώ ανά στρέμμα, με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι συγκεκριμένοι παραγωγοί είχαν δηλωθεί στο ΟΣΔΕ με διαφορετικό κωδικό (κωδικό 2008190 για παραγωγή επιτραπέζιας ελιάς-λοιπές) με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθούν στη αρχική αντίστοιχη Δράση «Έκτακτη προσωρινή στήριξη στους γεωργούς των τομέων που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19».
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
- Το ιστορικό σχολείο που καταρρέει βουβά στην καρδιά της Αθήνας – «Εχω στείλει δεκάδες επιστολές για τα παράθυρα»
- Η Cardi B ξοδεύει χρήματα σε strip club και όχι σε τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)



























![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442