
Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε εκλογές ο Φλορεντίνο Πέρεθ
Τη διενέργεια εκλογών για πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης
Λίγες ημέρες έπειτα από την εμφάνιση του επιχειρηματία, Ενρίκε Ρικέλμε, ως πιθανού προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε εκλογές.
Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, οι πρωταθλητές Ισπανίας καλούν σε εκλογική διαδικασία για την προεδρία αλλά και για το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς όμως προς το παρών να υπάρχει κάποια άλλη επίσημη υποψηφιότητα.
Επιπλέον, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η τελευταία φορά όπου χρειάστηκε να πάνε τα μέλη της ομάδας στις κάλπες ήταν πριν από δεκατέσσερα χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2006, όταν ο Ραμόν Καλδερόν είχε κερδίσει και είχε πάρει τη θέση του Φλορεντίνο Πέρεθ.
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
