Παναθηναϊκός : Εκτός προπόνησης ο Χουάνκαρ με αιμάτωμα στον τετρακέφαλο
Ο Χουάνκαρ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ακολούθησε θεραπεία σήμερα.
Σε πιο χαλαρό ρυθμό διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση και έπαιξαν παιχνίδια τεχνικής.
Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος που επέστρεψαν από την εθνική Κ21 και ακολούθησαν αποθεραπεία, οι Βέλεθ, Σανκαρέ, Νιάς, Χουάνκαρ που έκαναν θεραπεία.
Ο Ισπανός είναι το νέο πρόβλημα για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε. Δεν υπάρχει πάντως ανησυχία για την κατάστασή του και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Μαουρίσιο, Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασαν επίσης ο Αγιούμπ ο οποίος είναι σε μετεγχειρητικό στάδιο και ο διεθνής Διούδης.
- Με διαμαρτυρία των εργαζομένων στο ΕΣΥ βρέθηκε αντιμέτωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης και όχι με τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»
- Ηλεία: Στο εδώλιο ο 39χρονος για τον βιασμό και την δολοφονία της 11χρονης ανιψιάς του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Λάρισα: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά και «κατάπιε» αυλές και σπίτια
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Εντός του 2026 η καθολική εφαρμογή της σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
- Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση όταν δέχεστε διαφημιστικές κλήσεις χωρίς να το επιθυμείτε
