
Παναθηναϊκός : Τραυματίστηκε και χειρουργείται την Πέμπτη ο Μπρέι
Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.
Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, σε ένα χρονικό σημείο που ο Όντεντ Κάτας είχε βρει μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια. Ο Τι Τζέι Μπρέι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και απ’ ότι φαίνεται θα απουσιάσει για αρκετό καιρό.
Ο Μπρέι χτύπησε σε ανύποπτη φάση και αμέσως μεταφέρθηκε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν κάταγμα στο μετατάρσιο και για την αποκατάσταση του θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.
Ο Μπρέι θα χειρουργηθεί την Πέμπτη και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο μήνες.
Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Τι Τζέι Μπρέι υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια της σημερινής (17/3) προπόνησης και αύριο (18/3) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ».
- Νάσος Αθανασίου: Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο – «Άνθρωπος ευαίσθητος, βαθιά καλλιεργημένος και προσηνής»
- Η Charli xcx μας συστήνει τη θρυλική παρέα της (και το νέο της άλμπουμ)
- Λουτράκι: Συναγερμός για άντρα που αγνοείται – Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών
- Σε ισχύ τα νέα πρόστιμα για τη μετακίνηση χωρίς εισιτήριο στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης όλο τον Μάιο
- Πάτρα: «Νομίζαμε ήταν πλάκα» λένε οι φίλοι του 17χρονου που σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του σε τροχαίο



