
Ερυθρός Αστέρας : Ένα «ερωτηματικό» ενόψει Παναθηναϊκού για τον Ράντονιτς
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Όγκνιεν Ντόμπριτς ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Την Παρασκευή (19/3, 21:00) ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με την σερβική ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τους πράσινους.
Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Ντέγιαν Ράντονιτς, αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Όγκνιεν Ντόμπριτς, ο οποίος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.
Ο Σέρβος, τις τελευταίες μέρες αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από τον αγώνα της Αδριατικής κόντρα στην Τσιμπόνα για να μην επιβαρυνθεί.
Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές και ο Ράντονιτς θα αποφασίσει αν τελικά τον χρησιμοποιήσει απέναντι στο σύνολο του Όντεντ Κάτας.
Πάντως επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα, πως ο 26χρονος φόργουορντ θα είναι έτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.
- ΟΠΕΚ: Η διάβρωση και ο κατακερματισμός του άλλοτε ισχυρού πετρελαϊκού καρτέλ
- Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Αθήνα – 58χρονος επιτέθηκε με γαλλικό κλειδί σε 38χρονο
- Ανακοίνωσαν τον Τέιλορ Τζένκινς οι Μιλγουόκι Μπακς (pic)
- Σκωτία: Οργή για τη μητέρα που σκότωσε την 19 ημερών κόρη της – Aνέβασε βίντεο ζητώντας χρήματα για την κηδεία της
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη



