Παναθηναϊκός : Δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα ο Βέλεθ
Ο Ισπανός στόπερ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Καμία ανησυχία για Μακέντα, Αγιούμπ, επανέρχονται οι Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.
Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Φραν Βέλεθ στην πρεμιέρα των Play Off στην Τρίπολη. Ο Ισπανός στόπερ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο παρά τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.
Κάτι που σημαίνει πως ο Λάζλο Μπόλονι θα καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα.
Αναφορικά με τον Αργύρη Καμπετσή, εφόσον αναρρώσει από τη γαστρεντερίτιδα θα παίξει κανονικά εναντίον του Αστέρα. Το ίδιο ισχύει για τον Γιασίν Αγιούμπ και Φεντερίκο Μακέντα, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν λόγω προβλημάτων υγείας στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αγιούμπ απλώς καταβλήθηκε από την κόπωση εξαιτίας της έλλειψης ρυθμού. Όσο για τον Μακέντα, του γύρισε ο αστράγαλος σε μία μονομαχία με τον Ίνγκασον.
Όσο για τον Αλεξανδρόπουλο, το πρήξιμο στο γόνατο του έχει υποχωρήσει και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Στρατηγική «αποκεφαλισμού»: Γιατί η εξόντωση των ηγετών του Ιράν ίσως κάνει το καθεστώς πιο ισχυρό
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο


