Ο Στίβεν Τζέραρντ παραφέρθηκε και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή
Εκνευρισμένος ο Στίβεν Τζέραρντ, απευθύνθηκε σε διαιτητή με άσεμνο τρόπο, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα
Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν έξαλλος στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα της Ρέιντζερς με τη Λίβινγκστον.
Τόσο πολύ μάλιστα, που μεταξύ των όσων είπε στο διαιτητή της αναμέτρησης περιλαμβανόταν και η φράση: «Ξέρω γιατί δε μου μιλάς. Επειδή έκανες ένα γ@@@@@@ο λάθος».
Ο ρέφερι τού έδειξε την κίτρινη κάρτα, όμως ο Άγγλος δε σταμάτησε να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα να δει τελικά την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
Τι προκάλεσε την οργή του;
Μια πτώση του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αλφρέντο Μορέλος μέσα στην περιοχή χρεώθηκε τελικά ως θέατρο από τον άρχοντα του αγώνα, με αποτέλεσμα ο προπονητής της Ρέιντζερς να εκνευριστεί πολύ.
Για την ιστορία ο Αλφρέντο Μορέλος σκόραρε το νικητήριο γκολ του αγώνα.
- Συνελήφθη ο αρχιφύλακας στις φυλακές του Δομοκού για συνέργεια στη δολοφονία του ισοβίτη
- Τέμπη: Οργή συγγενών των θυμάτων στην απόφαση της Εισαγγελίας για τις εκταφές – «Εμπαιγμός και πρόκληση»
- Η διευκρινιστική δήλωση του Πίτερς: «Η χρήση αυτοκόλλητων δεν αρέσει στους παίκτες»
- Ουκρανία: Κυρώσεις κατά του Λευκορώσου προέδρου Λουκασένκο για τη συνδρομή του στον πόλεμο της Ρωσίας
- Καθαρά Δευτέρα: Πού θα ταξιδέψουν οι ‘Ελληνες – Oι Top προορισμοί
- ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παράνομης διακίνησης δεκάδων χιλιάδων φαρμάκων