Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλύτωσε το κάζο στο 97′ η Μίλαν (1-1), σταθερά στην τετράδα η Αταλάντα (5-1)

Γλύτωσε το κάζο στο 97′ η Μίλαν (1-1), σταθερά στην τετράδα η Αταλάντα (5-1)

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει από την Ουντινέζε αλλά με πέναλτι στο 97′ γλύτωσε την ήττα (1-1) για την 25η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και ματς περισσότερο, ενώ η Αταλάντα επικράτησε άνετα (5-1) της Κροτόνε και «έπιασε» τη Γιουβέντους στους 49 βαθμούς.

Η Μίλαν γλύτωσε οδυνηρή γκέλα κόντρα στην Ουντινέζε, καθώς χάρη σε πέναλτι του Κεσί στο 97′ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την 25η αγωνιστική της Serie A και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.

Άνετη νίκη για την Αταλάντα, η οποία διέλυσε 5-1 της Κροτόνε και παρέμεινε εντός τετράδας, φτάνοντας τους 49 βαθμούς, όσους έχει και η Γιουβέντους.

Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

Μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ρόμα, η Μίλαν βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή γκέλα απέναντι στην Ουντινέζε, αλλά χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεσί στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Έτσι, η πρωτοπόρος Ίντερ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +6 από τη Μίλαν με νίκη της στο αυριανό (4/3) ματς με την Πάρμα.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 19′ με τον Ντίας να επιχειρεί το σουτ αλλά ο Μούσο τον σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση.

Η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και έχασε ευκαιρίες με τους Μέιτε (51′), Κεσί (52′) και Καστιγιέχο (59′), ωστόσο η Ουντινέζε ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο αργότερα. Στο 68′ ο Ντε Πολ έκανε τη σέντρα και ο Μπεκάο με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πίεσε μέχρι το τέλος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεσί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλουλού (63’ Καλάμπρια), Κίερ, Ερναντές, Ρομανιόλι, Τονάλι (46’ Μεϊτέ), Κεσί, Λεάο, Καστιγιέχο (75’ Σελεμέκερς), Ρέμπιτς, Ντίας (63’ Χάουγκε)

Ουντινέζε: Μούσο, Ζεέχελααρ (71’ Λάρσεν), Μπονιφάτσι, Μπεκιάο, Μολίνα, Νάουτινκ, Αρσλάν (71’ Γουάλας), Ντε Πολ, Μακεντζό (56’ Γιορέντε), Περέιρα (82’ Σαμίρ), Νεστορόβσκι

Αταλάντα – Κροτόνε 5-1

Η Αταλάντα έκανε… πάρτι στην έδρα της, συντρίβοντας με 5-1 την Κροτόνε και έφτασε τη Γιουβέντους στους 49 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τους «μπιανκονέρι».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12′ με τον Γκόζενς να νικάει τον Κόρντατζ με κεφαλιά.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 8ο λεπτό απείλησε με το σουτ του Γκόζενς που πέρασε μόλις έξω ενώ στο 12’ ο ίδιος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ίλιτσιτς από δεξιά, έκανε το 1-0.

Ο Μουριέλ στο 19′ έχασε την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα για την Αταλάντα, η οποία το πλήρωσε στο 23′ καθώς μετά από λάθος στην άμυνα, ο Σίμι βγήκε απέναντι στον Σπορτιέλο και έκανε το 1-1.

Ο τερματοφύλακας της Αταλάντα απέκρουσε την προσπάθεια του Μεσίας στο 29′, ενώ ο Ίλισιτς έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες (37′, 40′) για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Γκασπερίνι, καθώς μέσα σε δέκα λεπτά η Αταλάντα πέτυχε τρία γκολ. Στο 48′ ο Παλομίνο έκανε το 2-1, δύο λεπτά αργότερα ο Μουριέλ σημείωσε για το 3-1, ενώ στο 58′ ο Ίλισιτς με εκπληκτικό πλασέ έκανε το 4-1.

Ο Σαπάτα σημάδεψε το δοκάρι στο 83′ και δύο λεπτά αργότερα ο Μίραντσουκ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Ρομέρο (69’ Καλντάρα), Παλομίνο, Μέλε, Φρόιλερ (63’ Πάσαλιτς), Πεσίνα, Γκόζενς (Γκισλάντι), Μαλινόβσκι (63’ Μίραντσουκ), Ίλιτσιτς, Μουριέλ (69’ Σαπάτα)

Κροτόνε: Κόρντατζ, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο, Μαγκαγιάν (51’ Κουόμο), Ρέκα (46’ Ριζπόλι), Εδουάρδο (769’ Μαρόνε), Τζανελάτο, Περέιρα, Μεσίας, Σίμι, Ριβιέρ (60’ Πετριτσιόνε).

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σασουόλο – Νάπολι 3-3
Αταλάντα – Κροτόνε 5-1
Κάλιαρι – Μπολόνια 1-0
Μίλαν – Ουντινέζε 1-1
Μπενεβέντο – Βερόνα 0-3
Τζένοα – Σαμπντόρια 1-1
Φιορεντίνα – Ρόμα 1-2

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024