
TOP-10 του ΝΒΑ : Στην κορυφή ο ήρωας της τελευταίας στιγμής
Ο Λούγκεντζ Ντορτ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Οκλαχόμα, καθώς με το buzzer beater που πέτυχε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του
Μπορεί ο Σίλτζιους-Αλεξάντερ να έκανε ματσάρα, όμως ο φόργουορντ της Οκλαχόμα Λούγκεντζ Ντορτ ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς με το buzzer beater που πέτυχε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Ο Ντορτ, περιμένοντας στο «φτερό», εκμεταλλεύτηκε ακριβώς όπως έπρεπε την ασίστ του Αλ Χόρφορντ, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στους Θάντερ κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και δίνοντας στον εαυτό του την πρώτη θέση στις 10 καλύτερες φάσεις της βραδιάς.
Τέλος, το TOP-10 περιλαμβάνει κάποια… τρελά καρφώματα, όπως αυτό του Ντάνουελ Χάουζ, αλλά και απίθανες εμπνεύσεις, όπως αυτή του Τρέι Γιανγκ.
Απολαύστε το:
- Φάμελλος για εργατική Πρωτομαγιά: «Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»
- Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
- Ελένη Φουρέιρα: Kυκλοφορεί το πρώτο της βινύλιο
- Μητσοτάκης εκτός τόπου και χρόνου – Μήνυμα για την Πρωτομαγιά με… Akyla και αποθέωση κυβερνητικών μέτρων
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη δεύτερη νίκη επί της Μονακό (vid)
- Ανδρουλάκης από Καισαριανή: «Εργατική Πρωτομαγιά σημαίνει αγώνας, αλληλεγγύη και ευθύνη, για μια κοινωνία πιο δίκαιη»

