Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γολγοθάς» για τους Μπακς: Ενα ματς ανά δύο ημέρες, 9 back to back

«Γολγοθάς» για τους Μπακς: Ενα ματς ανά δύο ημέρες, 9 back to back

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Greek Freak, στον δεύτερο γύρο του NBA, θα δίνουν σχεδόν ένα παιχνίδι ανά δύο ημέρες, ενώ στο καλεντάρι έχουν 9 back to back αγώνες

Εναν… Γολγοθά έχει μπροστά του στο δεύτερο μισό του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Greek Freak, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του NBA, θα δίνουν σχεδόν ένα παιχνίδι ανά δύο ημέρες, ενώ στο καλεντάρι έχουν 9 back to back αγώνες!

Το δεύτερο μισό του ΝΒΑ ξεκινάει στις 11 Μαρτίου και θα τελειώσει στις 16 Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθεί η regular season. Το πρόγραμμα θα είναι εξοντωτικό για όλες τις ομάδες της λίγκας και ειδικά γι΄αυτές που κυνηγούν ένα καλό πλασάρισμα για τα πλέι οφ, όπως οι Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έχει γεμάτο πρόγραμμα και θα παίζει σχεδόν ανά δύο ημέρες. Στο καλεντάρι υπάρχουν επίσης 9 back 2 back παιχνίδια για τα Ελαφιά του Greek Freak, που θα προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στη regular season.

Τη δεδομένη στιγμή, οι Μπακς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Ανατολής, έχοντας ρεκόρ 19-13. Στην πρώτη θέση είναι οι 76ers με 21-11 και στη δεύτερη οι Νετς με 21-12.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αγωνιστική του δεύτερου γύρου το Μιλγουόκι θα παίξει εντός έδρας με τους Νικς και στο τελευταίο τους παιχνιδι στη regular season θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Σικάγο (16/5).

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024