Βενεζουέλα : Απελάθηκε η πρέσβειρα της ΕΕ
Η Βενεζουέλα αποφάσισε σήμερα να απελάσει την πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Καράκας, δίνοντας της διορία 72 ωρών να εγκαταλείψει τη χώρα.
Η Βενεζουέλα αποφάσισε σήμερα να απελάσει την πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Καράκας, δίνοντας της διορία 72 ωρών να εγκαταλείψει τη χώρα.
Η απόφαση αυτή ελήφθη σε αντίποινα για τις νέες κυρώσεις που επέβαλε αυτήν την εβδομάδα η ΕΕ στη Βενεζουέλα.
«Σήμερα, με απόφαση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο παραδώσαμε στα χέρια της κυρίας Ισαμπέλ Μπριλιάντε» την απόφαση με την οποία κηρύσσεται «ανεπιθύμητο πρόσωπο», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση που είχε με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
