O Χάαλαντ και ο Εμπαπέ θα κόστιζαν στη Ρεάλ 852 εκατ. ευρώ
Οι ενδεχόμενες μεταγραφές των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ θα κόστιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης σχεδόν 1 δις ευρώ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να μπει γερά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αφού δεν έχει ενισχυθεί εδώ και καιρό. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελούν τα βαριά ονόματα στην λίστα των «μερένγκες», ωστόσο μία αγορά και των δύο θα απαιτούσε πολύ… γερό πορτοφόλι.
Από την μία ο Γάλλος επιθετικός της Παρί, κοστολογείται από την Παρί Σεν Ζερμέν με το ποσό των 448 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τα 72 εκατομμύρια κάθε χρόνο. Από την άλλη ο σέντερ φορ της Ντόρτμουντ, δεν πρόκειται να δοθεί με λιγότερο από 120 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νορβηγός άσος έχει επίσης ένα κασέ, που φτάνει τα 20 εκ. τον χρόνο.
Στο σύνολο λοιπόν τα χρήματα που θα πρέπει βγάλει από τα ταμεία της η Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνδυασμό με τους φόρους των μεταγραφών, είναι 852 εκατ. ευρώ, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή καθιστά αδύνατη την απόκτηση και των δυο για τη βασίλισσα.
- Παρεμβάσεις για την παιδεία στην Αττική με χρηματοδότηση 7,83 εκατ. Ευρώ
- Στα δικαστήρια η απόφαση Τραμπ για διακοπή αιολικού έργου
- Φάμελλος: Ο προϋπολογισμός υλοποιεί μνημονιακή λιτότητα – Δίνει προτεραιότητα στους ισχυρούς φίλους του Μητσοτάκη
- H κινεζική BYD εκθρόνισε την Tesla ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτροκίνησης
- Κολεγιόπαιδα που τσακώνονται σε εφηβική σειρά – Το 2025 ήταν η χρονιά των beef μεταξύ Τραμπ και ποπ σταρ
- Τα Εμιράτα δίνουν διαβατήριο σε παίκτες του πάντελ!

