
Ατύχημα για την Αννα Παναγιωταρέα – Εκτός του ΥΠΠΟ για αρκετό διάστημα
Η κ. Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί
Εκτός των καθηκόντων της θα μείνει για αρκετό καιρό η συνεργάτιδα της Λίνας Μενδώνη, Αννα Παναγιωταρέα μετά από ένα ατύχημα και το οποίο επιδείνωσε ένα ήδη υπάρχον πρόβλημα.
Η κ. Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει την Καθημερινή. Το χειρουργείο έχει μακρά ανάρρωση, άρα θα παραμείνει εκτός ΥΠΠΟ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Ατυχής χειρισμός»
Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».
Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.
Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, δε, αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι


