Η Λεβάντε σόκαρε την Ατλέτικο στην Μαδρίτη (2-0)
Απρόσμενη απώλεια βαθμών για την απώλεια του Τσόλο Σιμεόνε.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης προπορεύεται στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά το Σάββατο ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της από τη Λεβάντε και επιτρέπει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Μπαρτσελόνα και στη Σεβίλλη να την πλησιάσουν.
Ο Μοράλες άνοιξε το σκορ στο 30′, όταν σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κοντογκμπιά, άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ.
Η Ατλέτικο πίεσε πολύ στην επανάληψη και έψαξε την ισοφάριση μέχρι την τελευταία φάση. Μέχρι και ο Όμπλακ προωθήθηκε για να διεκδικήσει κεφαλιά, αλλά στην αντεπίθεση λίγο πριν το φινάλε, ο Ντε Φρούτος είδε άδεια την εστία και πλάσαρε πίσω από το κέντρο, σκοράροντας το 0-2.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο, Χιμένεθ (53’ Λεμάρ), Φελίπε, Λόντι, Κοντογκμπιά (61’ Τορέιρα), Κόκε (73’ Ντεμπελέ), Μάρκος Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ, Κορέα (61’ Σάντσεθ), Σουάρες
ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Πόστιγο, Ντουάρτε, Βέθο, Τόνιο (71’ Κλερκ), Ροτσίνα (62’ Ντε Φρούτος), Κόκε (71’ Σον), Ρομπέρ Πιέρ, Μπάρντι, Σέρχιο Λεόν (62’ Ντάνι Γκόμεθ), Μοράλες (78’ Βούκσεβιτς)
- Υεμένη: Εχθροπραξίες μεταξύ κυβέρνησης και αυτονομιστών – Ο στόλος της Σαουδικής Αραβίας στην Αραβική Θάλασσα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός-ΟΦΗ με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και κορυφαία προσφορά* στην Betsson!
- Θεόφραστος Σακελλαρίδης: «Η Δις Σορολόπ»
- Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας, Χρήστος Σαραντόπουλος
- Η Ευρώπη έχασε τον πόλεμο του Διαδικτύου, προειδοποιεί αξιωματούχος κυβερνοασφάλειας
- Σημαντικό βήμα για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Νότιο Αιγαίο

