Γιαννίκης : «Δίκαιη νίκη, αντιδράσαμε πολύ καλά»
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο.
Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο με 2-1 και τον τρόπο που ήρθε μάλιστα το αποτέλεσμα, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την ανατροπή επί του τριφυλλιού, που δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στην κάμερα της Cosmote:
«Πιστεύω ήταν δίκαιη νίκη. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο λεπτό που δεν είχαμε μπει ακόμη στο παιχνίδι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Αντιδράσαμε πολύ καλά και ανατρέψαμε το σκορ.
Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, είχε αήττητο νομίζω οκτώ παιχνίδια, κέρδισε και τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς βγάλαμε τις ευκαιρίες και αυτό είναι το σημαντικό.
Αυτό είναι το παιχνίδι μας από την αρχή της σεζόν. Είχαμε την απραξία 7 μηνών, αλλά καμία νίκη δεν ειναι τυχαία. Είχαμε και δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα.
Είναι ένα βήμα, θέλουμε να κάνουμε και το δεύτερο. Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ωριμάζουμε συνεχώς, με κάθε παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο. Μας ενδιαφέρει το κάθε ματς ξεχωριστά. Τελείωσε ο Παναθηναϊκός και κοιτάμε ΟΦΗ που έρχεται».
- Νέες κοινωνικές δομές στη Στερεά Ελλάδα
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος
- Σε εορταστικό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά η κοπή της Βασιλόπιτας στον Δήμο Πειραιά
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχήθηκε καλή χρονιά σε… όλες τις γλώσσες ξεκινώντας με ελληνικά (vid)
- Διεγράφησαν πάνω από 308 χιλιάδες φοιτητές από τα πανεπιστήμια – Πανηγυρισμοί από το υπ. Παιδείας
