Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Μαρς πέναλτι στον Χασάν «έπνιξαν» διαιτητής και VAR (vid)
Στο 29', ο Αχμέντ Χασάν ανατράπηκε σε μονομαχία με τον Σένκεφελντ μέσα στην περιοχή όμως ο Σκωτσέζος διαιτητής και το VAR «έκλεισαν» τα μάτια
Άρχισαν τα όργανα στη Λεωφόρο, με τον Σκωτσέζο ρέφερι να κλείνει τα μάτια σε καθαρό πέναλτι του Μπαρτ Σένκεφελντ στον Αχμέντ Χασάν, όπως συνέβη φυσικά και με το VAR.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού ανατράπηκε στο 29ο λεπτό μέσα στην περιοχή από τον αμυντικό των πράσινων, όμως ο διαιτητής αλλά το VAR «έπνιξαν» την παράβαση, δείχνοντας «παίζεται», με τον Χασάν να είναι πεσμένος στο έδαφος και να ουρλιάζει προς τον Σκωτσέζο.
Ο επιθετικός των Πειραιωτών έκανε μια υπέροχη «ποδιά» στον Σένκεφελντ και ο στόπερ του τριφυλλιού τον πήρε αγκαλιά, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει που είναι η μπάλα και τον πέταξε στο έδαφος, με τον Μπόμπι Μάντεν να μην ασχολείται καν σε μια φάση που και το ριπλέι δείχνει ότι υπάρχει παράβαση.
- Δουδωνής για Λαζαρίδη: Αυτή η κυβέρνηση παρίστανε την κυβέρνηση των αρίστων αλλά είναι των αχρήστων
- Christina O: Πωλείται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση – «Βουτιά» στην τιμή
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»



