Ανδρούτσος : «Eίμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία»
Ο 23χρονος μπακ μίλησε για την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο.
Ο Ανδρούτσος έπιασε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς και με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 23χρονος μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά και για τη νίκη του Ολυμπιακού.
«Eίμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία, σε όποια θέση κι αν αγωνίζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ και να είχαν καθαρίσει το παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:
«Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Η συγκέντρωση είναι το παν σε αυτά τα παιχνίδια. Eίμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία, σε όποια θέση κι αν αγωνίζομαι. Δεν λέει κάτι ότι είμαστε τόσους βαθμούς μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!


