Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλων Λάρισας στο «AEL FC Arena», για την τρίτη αγωνιστική της Superleague 2 πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας προσωρινά.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων υποχρεώθηκε στη δεύτερη σερί ήττα του, παραμένοντας στον βαθμό της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη, κάτι που αποδεικνύει το κακό του ξεκίνημα.

Ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Γεωργίου ο οποίος σκόραρε στο 65′ με διπλή προσπάθεια έπειτα από επέμβαση του Τάλισον που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Τάλισον, Σκούπρας, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (80’ Νύκταρης), Μπάλλας (70′ Μπάμπης), Λίταινας (64’ Γκουντρουμπής), Μπαλογιάννης (71′ Τασιούλης), Χατζής, Τζοβάρας (46’ Μπαστιάνος), Αθανασιάδης.

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αλάεθ, Ντορίβα (73’ Αθανασίου), Γεωργίου (88′ Θεοδωράκης), Λινάρδος (73’ Αυγενικού), Αλαέθ (89′ Δημήτρουλας), Μπαστακός (77’ Μανωλάκης).