Άνετο διπλό η Μπαρτσελόνα, 72-60 τον Ερυθρό Αστέρα
Οι «μπλαουγκράνα» υπερείχαν πλήρως στο Βελιγράδι και πανηγύρισαν εύκολα το ροζ φύλλο
Ένα εύκολο βράδυ πέρασε στο Βελιγράδι η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα. Οι «μπλαουγκράνα» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχαν την υπεροχή και μεγάλες διαφορές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά οι γηπεδούχοι και να φτάσουν στο -4. Όμως, ένα καλό διάστημα δεν αρκεί για να αποφευχθεί η ήττα απέναντι στη «Μπάρτσα».
Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα διεύρυνε το ρεκόρ της στο 14-6 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, μετά την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας πήγε στο 7-13 και στην προτελευταία θέση της κατάταξης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-21, 31-35, 45-57, 60-72
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
- Χωρισμός: Ποιος θα κρατήσει τον σκύλο;


