Ελαφριά και νόστιμα chips από παντζάρι
Φτιάχνονται πιο εύκολα από ό, τι πιστεύετε και είναι το τέλειο σνακ
Υλικά:
6 μεσαία παντζάρια
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
λίγο μαύρο πιπέρι (για γεύση)
Εκτέλεση:
Αρχικά, καθαρίζεις τα παντζάρια και μόλις φθάσεις στον καρπό αρχίζεις να τα κόβεις σε λεπτές ροδέλες. Αφήνεις στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς στο ταψί αντικολλητικό χαρτί.
Στρώνεις τις φέτες στο ταψί και τις ραντίζεις με το ελαιόλαδο.
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το μαύρο πιπέρι και τις φέτες παντζαριού και πασπαλίζεις τα λαχανικά.
Ψήνεις τα πατατάκια σου για περίπου 30 – 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Διαβάσαμε την συνταγή στο T-life
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
- LIVE: Κάλιαρι – Ρόμα
- LIVE: Μπράιτον – Γουέστ Χαμ
- Μπαρτζώκας: «Μετά το +21 αποφάσισε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει»
- Πώς οι σφοδρές καταιγίδες και η κλιματική κρίση προκάλεσαν τις θανατηφόρες πλημμύρες στην Ασία
- Βόλος: Πώς κατέληξε στα βράχια το σκάφος του λιμενικού – Τι λέει ο κυβερνήτης

