
Χαρδαλιάς : Όταν δέχτηκα επίθεση στη Θεσσαλονίκη ήταν μία δύσκολη στιγμή
Τι είπε για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τις κόρες του.
Για την πορεία της επιδημίας, το έργο της Πολιτικής Προστασίας και το πόσο μακριά είμαστε από το τέλος μίλησε, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην εκπομπή, Direct στον Alpha.
Ο υφυπουργός αναφέρθηκε μάλιστα και στην οικογένειά του, ενώ δεν δίστασε να πει τι του λένε οι κόρες του για τη δουλειά του.
Αρχικά, ο κύριος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην επίθεση που είχε δεχτεί στη Θεσσαλονίκη: «Όταν δέχθηκα επίθεση στη Θεσσαλονίκη ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί ήταν και η κόρη μου μπροστά.».
Και πρόσθεσε: «Η μεγάλη μου κόρη πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο και η μικρή στην τρίτη δημοτικού. Με πειράζουν και οι δυο κόρες μου για την δουλειά που κάνω. Το κόστος της δουλειάς είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ, όσο θα ήθελα και όπως θα ήθελα»!
Το βίντεο από την επίθεση στη Θεσσαλονίκη

- ‘Εκλεψαν την παράσταση τα μπλουζάκια της ευρωκούπας των Φουρνιέ και Τζόσεφ (pics)
- Ανδρουλάκης: Το δημογραφικό θα είναι η μεγάλη οικονομική και κοινωνική νάρκη τα επόμενα χρόνια
- Ντελίριο στο ΣΕΦ για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Είχε μαχαιρώσει γνωστό επιχειρηματία ο 29χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στα Πατήσια
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να γονατίσουν το Ιράν
- Πατήσια: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες


