Δύσκολη νίκη για Μπιλμπάο (1-0)
Η Μπιλμπάο πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Έλτσε με σκόρερ τον Μουνιαίν και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Με το δεξί στη νέα χρονιά η Μπιλμπάο, που κέρδισε με 1-0 την Έλτσε και πήρε βαθμολογική ανάσα. Το ματς δεν είχε φάσεις στο πρώτο 20λεπτο αλλά στο 25’ ο Ντε Μάρκος σέντραρε από δεξιά και ο Μουνιαΐν με προβολή από κοντά, έγραψε το 1-0. Στο 34ο λεπτό ο Ουίλιαμς έκανε την κίνηση στον άξονα και το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μπαντία απέκρουσε.
Στο 51ο λεπτό ο Μπογέ έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα από δεξιά αλλά ο Μαρτίνεθ έκοψε σωτήρια, ενώ στο 51’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Μπερενγκέρ για οφσάιντ.
Στο 59’ ο Ουίλιαμς έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά, πλάσαρε, αλλά ο Βερδού έσωσε στη γραμμή και προ του Ραούλ Γκαρσία, ενώ στο 72’ ο Ουίλιαμς έκανε το φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της Έλτσε.
Στο 81ο λεπτό το μονοκόμματο σουτ του Γιούρι από αριστερά, έφυγε λίγο έξω, όπως κι εκείνο του ίδιου παίκτη στο 86’.
Τρία λεπτά αργότερα, η Μπιλμπάο πήγε να την πατήσει, καθώς ο Ριγκόνι πρόλαβε την έξοδο του Σιμόν και πλάσαρε αλλά ο Ντε Μάρκος έσωσε στη γραμμή.
Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ουνάι Νούνιεθ, Ραούλ Γκαρσία, Βέσγα, Βενσεδόρ (66’ Ντάνι Γκαρσία), Μουνιαΐν (81’ Βιγιαλίμπρε), Ουίλιαμς (81’ Λέκουε), Μπερενγκέρ (65’ Σανσέτ)
Ελτσε: Μπαντία, Μπαραγάν, Μίνιο (46’ Βίκτορ Ροντρίγκεθ), Βερδού, Χοσέμα Σάντσεθ, Φιδέλ, Μαρκόνε, Ραούλ Γκούτι (79’ Νίνο), Καρίγιο (46’ Χοσάν), Μίγια (46’ Μπογέ), Τετέ Μορέντε (67’ Ριγκονι)
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)



