
Τα κάλαντα και το… bella ciao των παιδιών της Κιβωτού στον Τσίπρα
Τα παιδιά της χορωδίας της Κιβωτού, του επιφύλασσαν και μία έκπληξη καθώς μετά τα κάλαντα του τραγούδησαν και το γνωστό ιταλικό επαναστατικό τραγούδι «Bella Ciao»
Τα κάλαντα από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Τα παιδιά της χορωδίας της Κιβωτού, του επιφύλασσαν και μία έκπληξη καθώς μετά τα κάλαντα του τραγούδησαν και το γνωστό ιταλικό επαναστατικό τραγούδι «Bella Ciao».
Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ευχάριστη έκπληξη, εξήγησε στα παιδιά ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για έναν αντάρτη την ώρα που χαιρετάει την αγαπημένη του, όταν φεύγει για να πολεμήσει τον κατακτητή. «Είναι ένα αντιφασιστικό τραγούδι, αλλά ήταν μία ωραία έκπληξη», είπε στα παιδιά ο Αλέξης Τσίπρας.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, έδωσε δώρα στα παιδιά, ξεναγήθηκε από τον πατέρα Αντώνιο στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού, έπαιξε με τα παιδιά ξύλινο ποδοσφαιράκι στο χώρο ψυχαγωγίας του κτηρίου και συζήτησε μαζί τους για θέματα που του απασχολούν.
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μικρός Νώε, ο οποίος έπαιζε πιάνο στη χορωδία και έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, το δώρο της Κιβωτού, ένα χειροποίητο καραβάκι που έφτιαξαν τα παιδιά.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του διαδικτυακά, από τα μέλη του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant» – Νίκη.
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα


