
Ολυμπιακός : Παίζει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Παπανικολάου
Κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρίσκεται ο Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Με μία πολύ σημαντική επιστροφή θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός απόψε (18/12, 21:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Κώστας Παπανικολάου, που έχασε το παιχνίδι με τη Βαλένθια αφού τον ταλαιπώρησε ραιβόκρανο θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μπαρτζώκα για τη σημερινή μάχη.
Ο Έλληνας φόργουορντ δεν βρίσκεται στο 100%, αλλά αισθάνεται καλύτερα, με το πρόβλημα στον αυχένα του να έχει υποχωρήσει αρκετά.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον συμπεριέλαβε στη δωδεκάδα και θα αγωνιστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με τους Μαδριλένους του Πάμπλο Λάσο.
- Το pilates arms «χτίζει» γραμμωμένα χέρια
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Κληρονομικό δίκαιο: Ασπίδα προστασίας για τις περιουσίες των κληρονόμων
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα πέντε SOS για ιδιοκτήτες ακινήτων
- Γιατί είναι ασύμφορη η συνταξιοδότηση μετά τα 40 έτη ασφάλισης
- Παρθένα, αγία ή πιστή σύζυγος; Το αίνιγμα του Ραφαήλ πίσω από τη «Νεαρή Γυναίκα με Μονόκερο»


