Η πιο αφράτη ομελέτα δεν χρειάζεται τηγάνι
Λαχταριστή, αφράτη, νόστιμη, η σωστή ομελέτα αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα μιας απαιτητικής ημέρας. Δείτε πώς θα την φτιάχνετε από εδώ και στο εξής.
Η ομελέτα που έχεις γευτεί στο αγαπημένο σου εστιατόριο δεν φτιάχνεται με κάποιον ιδιαίτερα δύσκολο και μπελαλίδικο τρόπο όπως μπορεί να νομίζετε. Απλώς…ξεχάστε το τηγάνι και βράστε-καλά διαβάσατε- τα αυγά σας, με την λογική των ποσέ. Η ομελέτα που θα σερβίρετε θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Μπορείτε μέσα (αφού την ετοιμάσετε) να βάλετε τυρί, ζαμπόν ή λαχανικά. Ακόμα και σκέτη όμως, με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, είναι όνειρο.
Δοκιμάστε την συνταγή βήμα βήμα όπως θα την δείτε στο παρακάτω βίντεο:
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού