Η πιο αφράτη ομελέτα δεν χρειάζεται τηγάνι
Λαχταριστή, αφράτη, νόστιμη, η σωστή ομελέτα αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα μιας απαιτητικής ημέρας. Δείτε πώς θα την φτιάχνετε από εδώ και στο εξής.
Η ομελέτα που έχεις γευτεί στο αγαπημένο σου εστιατόριο δεν φτιάχνεται με κάποιον ιδιαίτερα δύσκολο και μπελαλίδικο τρόπο όπως μπορεί να νομίζετε. Απλώς…ξεχάστε το τηγάνι και βράστε-καλά διαβάσατε- τα αυγά σας, με την λογική των ποσέ. Η ομελέτα που θα σερβίρετε θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Μπορείτε μέσα (αφού την ετοιμάσετε) να βάλετε τυρί, ζαμπόν ή λαχανικά. Ακόμα και σκέτη όμως, με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, είναι όνειρο.
Δοκιμάστε την συνταγή βήμα βήμα όπως θα την δείτε στο παρακάτω βίντεο:
- Ελεύθερος υπό δικαστική επίβλεψη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε (vid)
- Βασιλιάς Κάρολος: «Το σωστό θα επικρατήσει επί του λάθους» – Το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
- Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές του διημέρου
- Stranger Things: Τα νέα επεισόδια έρχονται ξημερώματα – τι ώρα θα τα δει η Ελλάδα
- Σέρρες: Ώρες αγωνίας για τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Σουηδία: Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν – Εφημερίδα αναφέρει πολλούς τραυματίες