Η ομελέτα που έχεις γευτεί στο αγαπημένο σου εστιατόριο δεν φτιάχνεται με κάποιον ιδιαίτερα δύσκολο και μπελαλίδικο τρόπο όπως μπορεί να νομίζετε. Απλώς…ξεχάστε το τηγάνι και βράστε-καλά διαβάσατε- τα αυγά σας, με την λογική των ποσέ. Η ομελέτα που θα σερβίρετε θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Μπορείτε μέσα (αφού την ετοιμάσετε) να βάλετε τυρί, ζαμπόν ή λαχανικά. Ακόμα και σκέτη όμως, με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, είναι όνειρο.
Δοκιμάστε την συνταγή βήμα βήμα όπως θα την δείτε στο παρακάτω βίντεο:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.