Την περασμένη Τετάρτη (25/11) ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών και οι άνθρωποι της Νάπολι σκέφτηκαν αμέσως να δώσουν το όνομα του γηπέδου τους στην πιο μεγάλη μορφή που φόρεσε τη φανέλα των «παρτενοπέι».
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές σκέψεις σχετικά με το νέο όνομα του «Σαν Πάολο» όπως «Stadio Comunale Diego Maradona» και «Arena Diego Maradona». Ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, ανακοίνωσε το νέο όνομα του γηπέδου.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες, αλλά στο τέλος της ημέρας το όνομα θα είναι Stadio Diego Armando Maradona». Σημειώνεται μάλιστα ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διαδικασίες για να μετονομαστεί το γήπεδο.
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.