Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Ραΐσα Κόντι, η οποία ζήτησε συγγνώμη για το πολυσυζητημένο πάρτι που συμμετείχε εν μέσω καραντίνας. Η ίδια μίλησε παράλληλα για τη συμμετοχή της στο «Big Brother», αποκαλώντας τον Γρηγόρη «φίδι».
Τι δήλωσε η ίδια;
«Δεν έχω γενέθλια. Τα γενέθλιά μου είναι 2 Ιουλίου! Είμαι καρκίνος! Όταν βγήκα από το παιχνίδι, έμεινα στην Αφροδίτη με τον συγκάτοικο της. Κάνουν καραντίνα μαζί. Έτυχε να έχει γενέθλια και ήρθαν οι γείτονες να κόψουμε μια τούρτα και του ευχήθηκαν. Κόψαμε την τούρτα και βγάλαμε φωτογραφίες. Σίγουρα προσέχω, δεν θα έκανα κάτι για να κινδυνέψει ο εαυτός μου. Και η Αφροδίτη το ίδιο. Αν ήταν κάτι λάθος ζητάω συγγνώμη! Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, ούτε να κάνω κακό σε κανέναν. Είχαν κάνει όλοι τεστ, έχουν μικρά παιδιά. Ούτε χορεύαμε, ούτε είχα γενέθλια, τίποτα» είπε αρχικά η Ραΐσα.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας