Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο στις 9 το βράδυ
Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας θα απολαύσουμε το Σαββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA». Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που περιγράφουν στιγμές της ζωής μας
Ένας μεγάλος καλλιτέχνης σε μια μεγάλη τηλεοπτική βραδιά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το Μega”, για να παρουσιάσει στις 9 το βράδυ την πρώτη τηλεοπτική του συναυλία.
Στιγμές της μουσικής μας ιστορίας θα απολαύσουμε το Σαββατο 21 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA». Για πρώτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μία τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια που περιγράφουν στιγμές της ζωής μας.
Οπως το «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη «Συννεφούλα», το «Άγγελος εξάγγελος» αλλά και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σαββόπουλου σε μια μοναδική βραδιά.
Μαζι του στη σκηνή εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χρήστος Δάντης, η Βιολέτα Ίκαρη και ο Mente Fuerte.
O Σαββόπουλος συστήνει τους ταλαντούχους συνεργάτες του, Σάκη Ντοβόλη, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή και έχει μαζί του, τους διακεκριμένους συνοδοιπόρους του, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια.
Υπέροχες μουσικές διασκευές και τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. «Σπίτι με το MEGA» με τον Διονύση Σαββόπουλο, Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.