
O Σπάικ Λι θα σκηνοθετήσει μιούζικαλ με θέμα το Viagra
Μετά το Da 5 Bloods ο σκηνοθέτης ετοιμάζει νέα ταινία βασισμένη σε άρθρο του Esquire για το διάσημο φάρμακο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας.
Μετά τη περιπέτεια Da 5 Bloods που ακολουθούσε μια ομάδα αφροαμερικάνων βετεράνων πολέμου στο Βιετνάμ, ο Σπάικ Λι αλλάζει κατεύθυνση και ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ένα μιούζικαλ με θέμα το Viagra και την ιστορία του.
Σύμφωνα με το Deadline o βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης παρέα με τον Kwame Kwei-Armah, καλλιτεχνικό διευθυντή του Young Vic, θα βασίσουν την ταινία σε άρθρο που δημοσίευσε το 2018 το περιοδικό Esquire. Το άρθρο ήταν ένα χρονικό της ανακάλυψης και της προώθησης του διάσημου φάρμακο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας στην αγορά.
Την μουσική της ταινίας έχουν αναλάβει ο Stew Stewart και η Heidi Rodewald, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το θεατρικό μιούζικαλ Passing Strange που κινηματογραφήθηκε από τον Λι το 2008.
Σε πρόσφατη ενθουσιώδη δήλωσή του στο Deadline ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε την μητέρα του που τον ανάγκαζε να πηγαίνει στο σινεμά όταν ήταν παιδί και που τον βοήθησε να ξεπεράσει την αρχική αντιπάθειά του προς τα μιούζικαλ.
- Τούρκογλου: «Η Φενέρ έχει πλεονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Τραγωδία στο Πέραμα: Τροχαίο με νεκρό οδηγό μοτοσυκλέτας
- Τραμπ: Ο χρόνος τρέχει για το Ιράν – Θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα από αυτούς
- CNBC: Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τις ΗΠΑ και ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για να το κάνουν σωστά
- Άρης Betsson – ΑΕΚ 90-81: Οι Θεσσαλονικείς …ισοφάρισαν και η πρόκριση θα κριθεί στα Λιόσια
- Πόσο επικίνδυνο είναι το ξέσπασμα του ιού Έμπολα – Γιατί ο τύπος Μπουντιμπούγκιο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία





